Menu

Vi søger...

 


 


Her kan indrykkes alle former for annoncer, dog ikke vedrørende ledige stillinger og jobsøgning, men ellers er siden åben for alle emner der er relateret til vagtbranchen og sikkerhedsbranchen.

Indlægget skal sendes til henrik@vagtkontakt.dk
 

Hund søger nyt hjem.
September 2011

Rotte-han fra 7/11-2006..PH og PH P...IKKE til familiehund, da årsagen er at han knurrer af mine småbørn, når de render rundt..

Tjenestehund i G4S, skal arbejde eller træne og i konkurrancer...

Far: Calle von Ehndorpher Moor
Mor: Arzadon Jou-Jou

HD ikke kendt.

email : lindgaard@email.dk eller kennel Nomis på tlfnr 3020 6410

Til Top

Ung mand søger job som vagt.
Februar 2011


Hvorfor Vagt?
Jeg har længe haft lyst til at blive vagt og prøve at arbejde inden for faget. Efter nedskæringen på min gamle arbejdsplads, undersøgte jeg mulighederne for at blive vagt. Jeg begyndte allerede på vagtkurset i Roskilde den 10/01-2011 og var færdig med kurset den 28/01-2011. Efter jeg har taget kurset er jeg kun blevet mere interesseret i at komme ind for faget og arbejde.


Hvorfor skal I vælge mig?
Som person er jeg en stabil, loyal og fleksibel medarbejder med et godt humør og serviceminded. Jeg har gode erfaringer med IT og falder let til blandt andre mennesker.


Hvem er jeg?
Mit navn er Phillip Green, jeg er 24 år gammel og bor i Slagelse. Jeg er en person med sans for humor og frisk på udfordringer. I min dagligdag arbejder jeg med computere og styrketræner.


Jeg håber på en positiv modtagelse af min henvendelse. Jeg er naturligvis klar til et uforpligtende møde, hvor vi kan drøfte muligheden for et samarbejde.
CV og ren straffeattest haves.
Det skulle glæde mig at høre fra jer.


Med venlig hilsen
Philip Lui Skou Green

Til Top

Hund søger nyt hjem
Februar 2011

Omplacering af Sort russiske terrier han 2½ år søges, grundet jeg er med barn.
Han er primært en en-mands-hund. Knytter sig stærkt til sin ejer.

Agressiv overfor udvalgte hunde og mennesker, baseret udaf angst pga. tidligere dårlige erfaringer.
Han vil egne sig perfekt som vagt/gårdhund og til den som ønsker at ligge noget arbejde i ham.

Omplaceres helst ikke til kvinde da han i aggressive situationer omdiregere sin adfærd.

Høre gerne fra dig, hvis min Sorte russer har vagt din interesse.

E-mail: vanilje1976@gmail.com

Med venlig hilsen
Julia

Til Top

Kontrolsystem
Februar 2011

Søger en elle to stk. brugt/nyere kontrol Pin med div. dockstation samt software.
Har også interesse for kontrol brikker.

For mere info. kontakt venligst 71101430

Til Top

EFFEKTER SØGES
7. Juli 2002

En ven af redaktøren af vagtkontakt.dk indsamler alle former for effekter fra vagt- og sikkerhedsbranchen, målet er, engang at kunne etablere et museum om vores spændende branche og historie.
Alt har interesse, avisudklip, billeder, reklamer, uniformsmærker, uniformsjakker, huer, alarmdele og ikke mindst skilte i alle former og størrelser.

Alarmdele behøver ikke være i funktionsduelig tilstand, må gerne være defekte ting der alligevel skulle kasseres eller smides ud.
Samlingen indeholder i dag over 3000 effekter og vokser stadigvæk, så sidder du inde med nogle effekter der er på vej i skraldespanden, eller har du et selskab og gerne vil have selskabets navn husket i fremtiden, er her muligheden og sikkerheden for, at navnet og effekterne ikke forsvinder i den almindelige oprydning. (f.eks. efter et opkøb).

Der gives gerne en skriftlig garanti for, at effekter m.v. ikke misbruges eller overgives til anden person, i værste tilfælde overgives hele samlingen til et museum.

På forhånd tak

Vagtkontakt.dk

Til Top

Copyright©2005